Olet tässä: Luomupuuroainekset täysjyväviljasta

Luomupuuroainekset täysjyväviljasta


Hollen koko puurojauhotuotteiden valikoima on tehty täysjyväviljasta.  Kuidulla on tärkeä osuus ja viljanjyvän tärkeät ainesosat säilyvät. Viljan ravintoarvo on suuri.  Vilja sisältää proteiinia, hiilihydraatteja, rasvoja, kivennäisiä ja vitamiineja.  Vilja-ateria sulaa helposti kuitupitoisuuden ansiosta.

Holle tuotteiden valmistusprosessi on ainutlaatuinen. Valvotussa tuotantoprosessissa lämpötilan ja kosteuden keskinäinen suhde on tärkeä ja säädelty. Viljan kaikki ominaisuudet saadaan säilymään vauvan hyväksi. Jauhomaisten tuotteiden ohella Holle valmistaa helppoliukoisia hiutaleita, niin että ne ovat erityisen helposti sulavia, sisältäen samalla vauvan tarvitseman energian. Tuotepakkauksen ohjeita noudattaen vauvan ikätarpeita vastaava pullo- tai lautasateria  valmistuu nopeasti.

Yksilöllisesti valmistettu ateria on vauvan etu

Hollen tuotevalikoima tukee vauvan täysipainoista kehitystä.  Ainutlaatuisen valmistusprosessin myötä velli- ja puuroaineksissa säilyvät kaikki tarpeelliset ravinteet, joita luomu- ja biodynaamiset raaka-aineet sisältävät.  Vauvat ovat kuitenkin yksilöitä. Valmiiseen Holle-ateriaan voi lisätä maitoa, hedelmiä, vihanneksia ym. maun ja vauvan tottumusten ja energiatarpeen mukaan luovasti.  Jokaisessa perheessä on omat ruokatottumukset, joita tulee kunnioittaa.

Hollen luomulaatuinen maitopuurovalikoima

Hollella on myös maitopohjaisia luomuviljasta helposti valmistettavia puuroaineksia vauvoille 4 kk lähtien. Valmistus on helppoa keitettyyn ja jäähdytettyyn veteen. Valmiin vellin tai puuron maku on mieto, vauvan makuun sopiva. Velli täyttää vatsan mukavasti ja on helposti sulava. Suomeen maitopuuroainekset ovat erikseen tilattavissa. Ei vakiovalikoimassa. 

Luomupuuroainekset täysjyväviljasta - yli 4 kkHIRSSIPUURO (250g)

Luomu & gluteenitonRIISIVELLI (250g)

Luomu & Demeter & gluteeniton Luomupuuroainekset täysjyväviljasta - alkaen 6 kkSPELTTIPUURO (250g)

Luomu & DemeterKAURAPUURO (250g)

Luomu & DemeterLASTENPUURO (250g)

Luomu & Demeter & gluteenitonBABYMYSLI (250g)

Luomu & DemeterOMENA-PÄÄRYNÄ HIRSSIPUURO (250g)

Luomu & gluteenitonHolle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz
Tel.: +41 (0)61 645 96 00 - Fax: +41 (0)61 645 96 09 - E-mail: babyfood@holle.ch

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz