Olet tässä: Luomunaposteltavat

Luomunaposteltavat
 
 


Hollen spelttikorput valmistetaan luomulaatuisista raaka-aineista. Taikina valmistetaan aitoon hiivaan ja leivontateknisistä syistä lisäksi tarvitaan merisuolaa. Korput ovat makeuttamattomia ja sellaisia raaka-aineita vältetään, joiden tiedetään aiheuttavan allergiaa (kananmuna, maitoproteiini ja tavallinen vehnä). Korpun mieto ja hyvä maku on lasten mieleen ja korput ovat hyvä välipala 6 kk lähtien. Korput vahvistavat ikeniä ja purulihaksia. Hampaiden puhjetessa lapsi mielellään jyystää korpulla turvonnutta ientä. Korput maistuvat kaikenikäisille esim. teen kera.

Holle valmistaa korppujen rinnalla luomukeksejä Demeter - laatuisesta spelttiviljasta ja aidosta voista. Holle käyttää makeuttamiseen riisimallassiirappia.  Spelttikeksit ovat hyvä välipala ja ne sopivat tarjottaviksi myös aikuisille.

Luomulaatuinen Holle yrttitee sopii vauvoille kahdesta viikosta eteenpäin. Tarkoin valikoitujen yrttien ansiosta tee rauhoittaa ja rentouttaa. Tee sisältää mm. fenkolia, anista ja kuminaa.  Teen sisältämä kamomilla ei ole teen päällimmäinen maku ja siksi myös aikuiset nauttivat teetä mielellään.

Holle valmistaa imettäviä äitejä varten maidon tuotantoa lisäävää luomulaatuista mammateetä. Pussitee on helppo valmistaa ja se maistuu myös jäähtyneenä pitkin päivää kulauksittain nautittuna.LASTEN SPELTTIKEKSI (150g)

Luomu & DemeterLASTEN SPELTTIKORPPU (200g)

Luomu & DemeterNURSING TEA (30g)


BABY TEA (30g)


Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz
Tel.: +41 (0)61 645 96 00 - Fax: +41 (0)61 645 96 09 - E-mail: babyfood@holle.ch

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz