Olet tässä: Luomulaatuinen äidinmaidonkorvike

Luomulaatuinen äidinmaidonkorvike


Imettäminen on vauvalle parasta, sillä äidinmaito sisältää kaiken - myös vitamiinit ja ravinteet - mitä vauva kasvaakseen tarvitsee. Äidinmaito takaa myös hyvän immuunipuolustuksen. Imetys kietoo äidin ja vauvan yhteen ja luo vauvalle turvallisen ilmapiirin. Holle suosittelee aina rintaruokintaa.

Imettämisestä saa nykyisin paljon tietoa ja neuvolassa autetaan mielellään. Jos äidinmaitoa ei ole tai jos rintaruokinta ei riitä, keskustele asiantuntijoiden kanssa korvikemaidon tai lisäravinnon antamisesta.

Holle Luomuvalmisteet vauvalle: korvike 1, vastike 2 ja 3

Kun imetys ei suju odotetulla tavalla, Holle Äidinmaidonkorvikejauhe 1 tarjoaa vauvalle maittavan ja ravinto-opillisesti hyvän luomuvaihtoehdon, jota tarvittaessa voidaan antaa syntymästä lähtien. Korvikejauhe 1 sisältää ensimmäisten elinkuukausien ajan tarvittavat ravinteet. Korvike on helposti sulavaa ja se on gluteeniton. Se ei sisällä tärkkelystä eikä lisättyä sokeria. Äidinmaidonkorvikejauhe 1 on proteiinipitoisuudeltaan sopeutettu muistuttamaan äidinmaitoa. Rinnalta vierottamisen yhteydessä Holle Äidinmaidonkorvike 1 sopii hyvin rintaruokinnan lisänä aina yhteen ikävuoteen asti. Mikäli vauvan ravinnon tarve on suuri ja Äidinmaidonkorvike 1 ei tunnu riittävän, Vierotusvalmiste 2 tyydyttää suuremman energiantarpeen puolesta vuodesta ylöspäin. Tarvittaessa Hollen valmistama vauvan kasvua tukeva Vierotusvalmiste 3 sopii annettavaksi 12 kk lähtien, sillä se on kehitetty kattamaan tämän ikävaiheen ravinnon saannin. Valmisteet 2 ja 3 ovat helposti sulavia, gluteenittomia eikä niihin ole lisätty sokeria. Vauvaiässä annettavat Holle tuotteet ovat 99%:sesti luomua. Maito tulee hyvin hoidetuilta luomutiloilta, samoin vilja. 0,5% valmistusaineista on lakisääteisiä vitamiineja ja kivennäisiä. Vaatimus on EU-lainsäädännön mukainen ja Holle takaa, että lisäaineita ei ole muunneltu geneettisesti.

Vauvanruuan valmistus on helppoa ja nopeaa. Lisää maitojauhe keitettyyn ja jäähdytettyyn veteen, sekoita ja juoma on valmis nautittavaksi. Lue tarkoin tuotepakkauksen ohjeet.

Äidinmaidonkorvike 1 (400g)

Luomu & gluteenitonVieroitusvalmiste 2 (600g)

Luomu & gluteenitonVieroitusvalmiste 3 (600g)

Luomu & gluteenitonVuohenmaitopohjainen velliaines (400g) alkaen 12 kkHolle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz
Tel.: +41 (0)61 645 96 00 - Fax: +41 (0)61 645 96 09 - E-mail: babyfood@holle.ch

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz