Olet tässä: Yrityksen historia

Yrityksen historia


Holle baby food on valmistanut lastenruokaa 1930-luvulta lähtien. Tehdas kaikkine valmistuslinjoineen kuuluu biodynaamiseen tai luomutarkkailuun.  Käytetyt raaka-aineet ovat naltrexone tarkkailtua ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettua luomua. Holle on keskittynyt mahdollisimman aidon ravinnon tuottamiseen ilman kemikaaleja tai säilöntäaineita.  Holle kuuluu maailman vanhimpiin 100%:sta luomuruokaa valmistaviin yrityksiin.

Kysynnän kasvaessa joka vuosi, Äidinmaidonkorvikejauhojen ja  viljapohjaisten puuroainesten valmistus aloitettiin jokin aika sitten Hollen rinnakkaistehtaalla Saksassa. Sveitsissä valmistetaan kaikki hedelmä- ja vihannespohjaiset lastenruuat.

Valmistusteknologia on uudenaikainen ja täyttää viranomaisvaatimukset mm. Sveitsissä ja EU: ssa.

Tehtaalle on myönnetty ISO-laatustandardi.  Laatustandardi ohjaa myös reseptien kehitystyötä. Lähi- ja luomuviljelyn etu on humuspitoinen, kasvinsuojeluaineista vapaa maaperä, joka tuottaa ravintorikasta viljaa ja kasviksia.

Holle-tuotteita myydään nyt 36 maassa.  Tuotevalikoima sisältää ensiluokkaista ravintoa vastasyntyneen vauvan tarpeisiin, lasten ruokaa kolmen ensimmäisen ikävuoden ajaksi ja Holle-korppuja ja -keksejä kaiken ikäisille.

Holle on keskittänyt voimavaransa parhaan mahdollisen lastenruuan valmistamiseen niin, että ihmisen terveys, eläinten hyvinvointi ja maan viljavuus otetaan huomioon -koko maapallomme eduksi.

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz
Tel.: +41 (0)61 645 96 00 - Fax: +41 (0)61 645 96 09 - E-mail: babyfood@holle.ch

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz